понеделник, 16 май 2016 г.

Либхер България - защо тук?

Много често ще чуете хора, които задават въпроса защо Либхер България е избрал именно нашата страна. Марката се радва на световна слава и може да си позволи да премести производството си на много места.

Либхер България - защо тук?

В България обаче се произвеждат тези уреди, които са предназначени специално за българския пазар. Причината за това е съвсем проста - Либхер България иска производството и потреблението да бъдат на близо едно до друго.

В този ред на мисли, България е специална за продуктите на Либхер, защото в нашата страна немската марка се радва на особено голямо уважение от страна на хората.

Либхер България днес е символ на здрави и качествени уреди на добра цена, което кара мнозина де се насочат към тях и да изберат Либхер България за своя дом. Може би вече съвсем се объркахте и се чудите защо това е така, но и тук отговорът е лесен.

Произвеждайки своите уреди тук, Либхер България спестява голяма час от транспортните разходи на произведените уреди и така те достигат до крайния потребител на много по-добра цена, отколкото ако бяха произведени някъде в Западна Европа например.

Освен спестяването на транспортните разходи, намалява и риска да се повредят продуктите в резултат от дългия път, който иначе би трябвало да предприемат.

Освен че Либхер България може да свали цените на уредите като произвежда продуктите си в близост до потреблението, компанията може да намали цената на хладилниците и благодарение на това, че в България цената на труда е по-ниска.

Това намалява себестойността на уреда и родните потребители имат достъп до хладилници, които да са по джоба им.

Но запазва ли Либхер България качеството си когато произвежда уредите си в нашата страна?

Да, напълно. Причината е, че компанията оказва много строг контрол върху качеството и по този начин кара хората да пазаруват спокойни и уверени, че техните уреди ще отговарят на най-високите възможни стандарти.

По тази причина производството на Либхер България в нашата страна носи единствено позитиви и прави уредите дори още по-търсени.

Ако все пак имате някакви съмнения за качеството на Либхер България, попитайте някой от вашите приятели какво ще ви кажат и помолете да сравнят с уреди от други марки, които те вече са имали преди това. Сами ще видите колко много позитиви ще чуете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар