събота, 14 май 2016 г.

Либхер България - отличава ли се по нещо поради това, че се произвеждат в България?

Либхер през последните две десетилетия е най-популярната марка в производството на хладилници в цяла Европа и като такава има наистина огромен пазар на територията на стария континент.

В резултат на огромното търсене, което година след година бележи постоянен ръст, марката, която изначално е произвеждала всичко на територията на Германия, е изместила част от производството си в други страни, като целта за това е да бъде по-близо до потребителското търсене.

Либхер България е един типичен пример за това как някои известни марки изместват свои фабрики в други страни за да достигнат по-близо до хората, които търсят техните уреди.

Тъй като хладилниците Либхер са най-купуваните на родния пазар за бяла техника, производството им в нашата страна е доста добра идея.

Въпреки че българският пазар е доста малък, търсенето на хладилна техника от Либхер България е достатъчно голямо за да накара немския лидер в производството на хладилна техника да създава част от уредите си тук.

Това което питат някои хора е дали уредите произведени от Либхер България евентуално се различават по нещо от онези, които компанията произвежда в Германия, но не бива да се безпокоите.

Либхер България покрива дори и най-високите критерии за качество които можете да желаете и макар че произвежда уредите за българския пазар в нашата страна, компанията гарантира немското качество, като това не са само думи.

Може би смятате, че е трудно да се постигне толкова прецизност извън Германия, защото страната е със стари традиции в промишленото производство на всякаква техника, но всъщност грешите.

Всеки уред който се произвежда под толкова строг контрол и за чието качество се следи толкова прецизно няма как да отстъпи на онова, което се произвежда в Германия.

Всъщност магията на немското производство е именно вниманието към детайла, за което Либхер България следи с изключителна прецизност.

Когато говорим за разлики, има една и тя е, че уредите предназначени за българския пазар могат да са доста по-евтини, защото тук производството изисква по-малко инвестиране в труд, което сваля и цената за българските производители.

Ето защо България е привилегирована да има достъп до най-качествената хладилна техника, но в същото време на цени, които са несравними с тези на други европейски и световни марки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар