вторник, 17 май 2016 г.

Liebherr България - уреди номер едно в страната

Liebherr България предлага своите продукти на територията на страната още от деветдесетте години, когато немската компания рязко навлезе на местния пазар, размествайки позициите на конкуренцията.
Liebherr България - уреди номер едно в страната
Година след година Liebherr България бележеше все по-високи постижения докато не се превърна в марка номер едно за хладилна техника в България, изпреварвайки на практика всички свои конкуренти.

Днес Liebherr България се радва на толкова голяма популярност, че за да може да задоволи търсенето по един наистина добър начин, компанията пренесе тук част от своето производство.

Така днес голяма част от уредите които са предназначени за българския пазар всъщност се произвеждат на територията на България. Това спестява на компанията огромни транспортни разходи, а на потребителите спестява много средства, които иначе хората биха похарчили за да покрият транспорта на стоките до родния пазар.

Допълнително предимство е това, че при хладилната техника твърде дългите пътувания не са добра идея и понякога се отразяват добре на уредите, което кара много хора да изберат уредите на Liebherr България само защото те се произвеждат тук и не са претърпели хиляди километри пробег докато достигнат до потреблението.

Това е още един начин с който компанията се опитва да осигури надеждност и качество на потребителите.

Ако ви тревожи това, че производството на уредите в България би могло да е причина за не толкова прецизен производствен процес, не се безпокойте. Качеството се следи от най-добрите експерти в областта, така ч това дори няма смисъл да се коментира.

Liebherr България завладя пазара по различни начини, а един от тях несъмнено е цената. Продуктите на немската компания са сред най-евтините, на които можем да попаднем, а това определено не е без значение. Когато пред себе си имаме качествен продукт на конкурентна цена, тогава защо да не изберем него?

Според експерти един уред на Liebherr България може да бъде с няколко стотин лева по-евтин от уред със същото качество, същия брой екстри и от същия клас.

Liebherr България обаче предлага много повече от добри цени.

Уредите на компанията са сред най-тилните по отношение на дизайна и за да се уверите в това е е нужно да правите друго освен просто да разгледате малко снимки на уредите с марка Liebherr. Разликата няма как да ви убегне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар