събота, 14 май 2016 г.

Liebherr България - марка номер едно в производството на хладилна техника

Много често се казва, че Liebherr България е марка номер едно в производството на хладилници. Защо се твърди това, истина ли е и какво се крие зад прословутата популярност на немската марка, която от неотдавна произвежда част от уредите си в нашата страна, нека видим сами:

Най-търсената марка…

Многобройни проучвания на пазара за хладилна техника и и търсенето от страна на потребителите показват, че запитани коя марка хладилници ги интересува най-живо, повечето хора отговарят, че изпитват най-голям интерес към уредите на Liebherr България. Това е резултат от комплексни фактори и не се определя единствено от някаква моментна нагласа, а по-скоро е дълготрайна тенденция в търсенето.

Най-добри цени…

Ако помолите 100 души да направят класация на трите марки хладилници с най-добри цени на българския пазар, то най-вероятно ще ви направи впечатление това, че при поне 90% от хората Liebherr България е задължително сред споменатите имена, което поставя марката в топ 3 най-бюджетни брандове на родния пазар.

Най-здрави уреди…

Ако се допитате сред близки хора за това кои марки за хладилна техника са най-здрави според тях, Liebherr България със сигурност ще заеме едно от челните места, без значение от личните предпочитания на хората с които сте се допитали. Марката вече над две десетилетия изгражда в България своя имидж и трябва да се каже, че резултатите до сега са наистина изключително добри. Потребителите масово дават много добра оценка на здравината на уредите.

Най-разнообразни предложения…

Liebherr България може да се похвали с наистина изключително голямо разнообразие от хладилници. Те се отличават драматично по отношение на дизайна, цената, разположението на фризера, вътрешното оформление и разбира се екстрите които притежават. Със сигурност разнообразието поставя Liebherr България на едно от челните места в света по многообразие от предложения.

Най-добър дизайн…

Кой твърди, че ниските цени не могат да вървят ръка за ръка с добия дизайн? Liebherr България е тук за да покаже точно обратното, а именно за да покаже колко качествени са уредите, които се произвеждат от тях и в същото време колко са ниски техните цени, но без това да влияе на дизайна. Liebherr България всъщност може да се похвали с едни от най-добре изглеждащите уреди, които могат да се съчетаят с дизайна на всеки един дом по най-добър начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар